Google adwords hirdetések kezelése alap tanfolyam adatai | Onlinecentrum.hu
Képzés kép

Google adwords hirdetések kezelése alap tanfolyam

A képzés célja: olyan tudás és ismeret átadása, mellyel a résztvevők a google adwords tanfolyam után önállóan is képesek hirdetéseik megtervezésére, beállítására és optimalizálására a Google Ads hirdetési programmal. Amennyiben úgy érzed, hogy tisztában vagy az alapokkal, akkor jelentkezhetsz a haladó tanfolyamunkra! Előképzettség: számítógép- és internetfelhasználói ismeretek Hossza: 8 tanóra (8×45 perc) Időbeosztás: 9:00 – 16:30 Típusa: kiscsoportos tanfolyam Helyszín: A tréning a Cosmic Latte irodájában lesz. Cím: Budapest, Bartók Béla út 79. Az irodát a félemeleten, az 1. szám mögött találod. (8-as csengő) Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. Autóval több ingyenes parkolási lehetőség a közelben!

Mikor és hol lesz a program?

Helyszín: Újbudaszalon Bp. Bartók B. Út 79.

Idő: 2019-11-18 09:00:00

Kinek szól a képzés


Marketing vezetőknek

Ha az Ön feladata, hogy eldöntse, az AdWords hirdetési megoldásai közül melyik része lesz a leghatékonyabb cége számára, esetleg hirdetéskezelő ügynökség választása előtt áll, mindkét esetben segíteni fog ha Ön is hoz létre hirdetéseket, és képbe kerül az optimalizálási lehetőségekkel kapcsolatban.

Vállakozóknak

Amennyiben Ön szeretné kezelni a hirdetéseit, vagy el akarja dönteni, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni, netán azt derítené ki, hogy jelenleg mennyire használják ki az AdWordsben rejlő lehetőségeket. Ezekben az esetben is hasznára fog válni a workshop!

Marketingeseknek

Ha Önt bízták meg, hogy kezelje a cég hirdetéseit, vagy több tapasztalatra szeretne szert tenni, akkor máris jelentkezzen az AdWords workshopra! Ötleteket, inspirációt, és lendületet kap az első profi módon felépített hirdetések létrehozatalához, és utána jobban fogja látni az összefüggéseket is!Ezt mondták rólunk
Szolgáltatás vélemény

Kisvállalkozóként rá kellett jönnöm, ugyanabba a hibába estem, mint a legtöbben: elkezdtem AdWords-ben hirdetni mindenféle komolyabb előtanulmány nélkül. Aztán a költségek egyre nőttek, de az eredmények stagnáltak. Szerintem aki AdWords-ben szeretne hirdetni, annak ez a workshop “KÖTELEZŐ”!

Erika
kineziológus


Vélemény szolgáltatás

Tetszett a gyakorlatiassága. Jó pár képzésen megfordultam már Nálatok, de jól gondoltam, hogy a megszerzett tudás mellett még számos apró kérdésre, fontos momentumra felhívjátok majd a figyelmemet. Köszönöm! A továbbiakban is látogatni fogom a programjaitokat. Köszi még egyszer!

Roland
kereskedő

Jelentkezz a képzésünkre!

A Google AdWords képzésen minősített szakértő irányítása alatt dolgozhat 8-10 résztvevő a saját AdWords hirdetésén egész nap. Úgy mész haza, hogy van egy jól beállított, és kiválóan működő Google AdWords fiókod!

Mennyibe kerül a workshop?


Mennyit érne meg Neked, hogy végre érdemben is használni tudd az AdWords hirdetéseket?

Hiteles szakértőtől tanulhatod meg a Google Ads hirdetések – ma még kevesek által alkalmazott – trükkjeit és újdonságait lépésről lépésre kiscsoportos tréning keretén belül. Olyan ismeretekhez juthatsz, ami tovább növeli a hirdetéseid megtérülését és az előnyödet a versenytársakkal szemben a vásárlókért folytatott online csatatéren! Megismerkedhetsz olyan bevált technikákkal, amikkel jelentősen javíthatod kampányaid áttekinthetőségét és rengeteg időt tudsz megspórolni kampányaid megtervezésekor, valamint beállításakor. Választ kapsz korábban felmerült kérdéseidre, amiket eddig nem tudtál senkitől megkérdezni!

Mennyibe kerul a program


Jelentkezem a programraGoogle adwords hirdetések kezelése alap tanfolyam

 • Részvétel az egész napos Adwords tanfolyamon
 • A helyszínen kávét, teát, üdítőt, pogácsát, süteményt biztosítunk.
 • Laptopot szükséges hoznod! Ebédelési lehetőséget a közelben találsz.
 • Ingyenes oktatási anyag, melyet a képzés után átadunk
 • Oklevél, ami a részvételt igazolja
 • Működő Ads hirdetési fiókkal térhetsz haza!
 • Bevezető ár!
 • Most nagyon kedvező áron vehetsz részt egy átfogó Adwords képzésen!
 • 29990 Ft + ÁFA
 • Összesen (29990 Ft + ÁFA)

  (megtakarítás 20000 Ft + ÁFA)

Gyakori kérdések

Nagyon hasznos, ha a saját gépeden is látod, amiről a tanfolyam szól, de nem feltétel.

Reggel, illetve a szünetekben kávéval, teával, üdítőkkel, vízzel, pogácsával és aprósüteménnyel készülünk.

Helyszín: Újbudaszalon Bp. Bartók B. Út 79. 2019-06-19 09:00:00

Gyakorikérdések