facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-05-20
A Facebook-hirdetés előnyei

A Facebook-hirdetés előnyei

Rugalmas költségkeret. Szakértőink segítenek az optimális ráfordítás megállapításában az Ön lehetőségei és a vállalkozás igényei alapján. A költségkeretet rugalmasan kezeljük, így az a későbbiek során bármikor módosítható.

Fizetés célorientáltan.  A hirdetési célok konkretizálása (magasabb konverziós ráta, gyakori megjelenés, több rajongó) kulcsfontosságú, ezek mentén lehet felépíteni a kampányt – Döntse el Ön, mire költi a pénzét! Kisebb ráfordítás is nagy hasznot hajthat. A célcsoport meghatározása lehetővé teszi, hogy a hirdetés üzenete ahhoz a szegmenshez jusson el, ahol a potenciális vásárlók rejtőznek – így akkor is érdemes hirdetést indítani, ha a cég költségvetésébe éppen nem fér bele a magasabb költségkeret beállítása.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu