facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-05-20
Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Működés

Minél több címsort és leírást ad meg, annál több lehetősége van a Google Ads szolgáltatásnak arra, hogy olyan hirdetéseket jelenítsen meg, amelyek jobban megfelelnek a potenciális ügyfelek keresési lekérdezéseinek, ami javíthatja a hirdetés teljesítményét.

Miután megadja a címsorokat és a leírásokat, a Google Ads több hirdetéskombinációt hoz létre a szövegekből úgy, hogy egy változat ne szerepeljen kétszer. A Google Ads idővel teszteli a legígéretesebb hirdetéskombinációkat, és megtanulja, hogy mely kombinációk a leginkább relevánsak a különféle lekérdezéseknél.

Az adaptív keresési hirdetések és a kiterjesztett szöveges hirdetések eltérései

Az adaptív keresési hirdetések két tulajdonságukban térnek el a kiterjesztett szöveges hirdetésektől: Több helyre van szükségük. Az adaptív keresési hirdetések kettő helyett három címsort, és két, legfeljebb 90 karakteres leírásmezőt jelenítenek meg (az egyetlen, 80 karakteres leírásmezővel szemben). Rugalmasabbak. Egy adaptív keresési hirdetéshez akár 15 címsort és 4 leírást is megadhat, és a Google Ads az egyes keresési lekérdezésektől függően automatikusan megjeleníti a különféle kombinációkat. Az adaptív keresési hirdetések összes többi mezője megegyezik a kiterjesztett szöveges hirdetések mezőivel.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu