facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-05-20
Célközönség elérése

Célközönség elérése

Földrajzi hely

Az embereket azokban a városokban, közösségekben és országokban érheti el, ahol üzleti tevékenységet szeretné folytatni.

Demográfiai jellemzők

A célközönséget életkor, nem, végzettség, kapcsolati állapot, beosztás és más jellemzők alapján választhatja ki. A Facebook senkinek nem engedi, hogy személyes azonosításra alkalmas információk alapján érjen el ügyfeleket.

Érdeklődési körök

A hirdetéseivel elérni kívánt emberek érdeklődési köreit és hobbijait is kiválaszthatja a bioételektől kezdve az akciófilmekig.

Magatartás

Kiválaszthat embereket korábbi vásárlási magatartásuk, eszközhasználatuk és egyéb tevékenységeik alapján.

Kapcsolatok

Elérheti azokat, akik kapcsolatban vannak a Facebook-oldalával vagy -eseményeivel, vagy éppen őket kizárva kereshet új közönséget.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu