facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-05-20
Facebook képpont

Facebook képpont

Képpont hozzákapcsolása katalógushoz

A képpontok követik a webhelyén, vagy az alkalmazásában bekövetkező eseményeket, például azt, amikor az emberek megtekintenek termékeket. Ha egy képpontot hozzákapcsol a katalógushoz, a képpont által gyűjtött adatokat felhasználhatja arra, hogy olyan termékeket népszerűsítsen, amelyeket az emberek korábban megtekintettek, kerestek vagy a kosarukba helyeztek.

Katalóguselemek hozzáadása adatcsatorna segítségével

Az adatcsatorna egy táblázat, amelyben megadja a katalógusába felvenni kívánt készleted információit. Az adatcsatornafájlok megjelenése attól függ, hogy milyen tételek szerepelnek a készletében, és milyen információkat szeretne megjeleníteni a hirdetéseiben. Egy szállodát üzemeltető szolgáltató például olyan adatcsatornát hozhat létre, amely tartalmazza a szobák áraira és a szabad szobákra vonatkozó adatokat.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu