facebook_noscript

Témáink


Feltöltötte/Feltöltés ideje: 2019-06-28
Facebook szakértői tippek

Facebook szakértői tippek

Szeretnél nagyobb forgalmat weboldaladra és Facebook oldaladra? Kíváncsi vagy néhány Facebook szakértő tippre? Most Facebook szakértők nyertes stratégiáikat osztják meg velünk!

1) Ne siettesd a Facebook hirdetéseket! Paulius Melkūnas, Facebook szakértő szerint: „A platform hatalmas, az algoritmusok okosak, de mégis időre van szükségük. Hirdetésed ne kapcsold be majd, és 12-24 óra elteltével ne kapcsold ki. Az algoritmusoknak időbe telik, mire megtalálják a közönségedet.

Nagyszerű eredményeket érhetsz el azzal, ha elindítod a Facebook hirdetéseid. Összegyűjthetsz igazán releváns közönséget, majd tovább léphetsz, és megpróbálhatod a retargeting taktikákat. Csak 7 közönségkutatási kérdést kell használnod:

• Kik a nagy márkák, vezetők a Te üzletágadban?

• Milyen könyveket, magazinokat, újságokat olvas az ideális vevőd?

• Milyen eseményeken vesznek részt?

• Milyen weboldalakat látogatnak gyakran?

• Hol élnek?

• Milyen eszközöket használnak?

• Mi az ami teljesen egyedi ebben a csoportban?

Tölts egy kis időt ezen kérdések megválaszolásával, használj segítségképp pl. Google-t. Extra tipp, hogy ne az általános kulcsszavakra keress rá, hanem egy sokkal szűkebb célzással próbálkozz, így szuper releváns közönséget szerezhetsz.”

2) Építs bizalmat Facebook hirdetésekkel!

Alistair Lee Facebook szakértő, úgy gondolja, hogy az őszinteség mindent visz. A fogyasztók nem ostobák, ha a bizalmi rés van közted és közönséged között, az hamar nyilvánvalóvá válik Facebook hirdetéseid során.

A Facebook szakértő tippje, hogy légy kedves, kevésbé agresszív, és mindenekfelett őszinte vásárlóid felé. Hidd el, értékelni fogják! :)

3) Egyszerű Facebook hirdetések, 1500 Ft/nap alatt!

Rachel Pedersen Facebook szakértő nagyon jól tudja, hogy nincs mindenkinek több százezer forintja Facebook hirdetésekre. De ha havi szinten tudsz pár tízezer forintot költeni hirdetésekre, akkor egész jó közönséget építhetsz ki, akár 2 lépésben.

Első lépésként készíts Facebook live videókat, amelyekben bemutatod a termékeidet, szolgáltatásodat! Ezután hozz létre közönséget a videód megtekintőiből!

4) Kezdj egy elérhető céllal!

Zoe Cairsn szerint: ”A tippem Facebook hirdetésekhez, hogy biztos legyél abban, milyen célt szeretnél elérni, mielőtt hirdetést készítesz.

Döntsd el mit szeretnél elérni. Ismerd a közönségedet. Releváns posztokat készíts közönséged számára, akár képi akár videó formában. És természetesen mindig figyeld és mérd Facebook hirdetéseid sikerességét!"

5) Adj nekik okot, hogy rád kattintsanak!

John Paul Aguiar Facebook szakértő szerint csak pár dolgot kell észben tartani, hogy sikeres Facebook hirdetéseket készítsünk.

• Először is támaszkodj erősen a vizuális eszközökre. Egy szép kép mindig előbb megragadja a figyelmet, mint egy szöveg.

• Másodszor, légy biztos abban, hogy a megfelelő közönség elé kerül a hirdetésed, és azok elé akik akarják amit ajánlasz.

• Legvégül, adj nekik okot, hogy kattintsanak, pl. egy különleges ajánlat, egy leértékelés, időhöz kötött akciók.

6) Sose hagyd abba a teszteléseket! Egy Facebook szakértő szerint fontos, hogy minden szögből megvizsgáljuk hirdetéseinket. Merülj el a fogyasztói magatartás és a meggyőzés pszichológiájának kutatásában.

Sose. Hagyd. Abba. A. Tesztelést. A közönség stagnál, a kreativitás alábbhagy, és a vállalati célok is meg fognak változni, de a tesztelések lefuttatásával ezekre mind készen állhatsz.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu