facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-06-25
Google Adwords

Google Adwords

Adwords kampánykezelés

Mi is az a Google Adwords?

Az AdWords a Google egyik hirdetőrendszere, amely segítségével a hirdetők olyan hirdetéseket helyezhetnek el a Google találati oldalain, amelyek a felhasználó kereséséhez kapcsolódnak. A hirdető minden ilyen hirdetésre történő kattintásért egy bizonyos összeget fizet a Google-nak (PPC hirdetés). Egy AdWords kampánykezelés során a hirdető megszabja, hogy milyen kulcsszavakra szeretné, hogy megjelenjen a hirdetése (esetlegesen hogy melyekre nem), és hogy mekkora összeget hajlandó kifizetni egy-egy kattintásért. Ezt követően az, hogy a hirdetés megjelenik-e erre az összegre, és hogy milyen pozícióban, azon múlik, hogy hány másik hirdető célozza meg ugyanazt a kulcsszót és hogy mennyit hajlandóak fizetni érte. Lényegében egyfajta licitálásról beszélünk.

Mi az az Onlinecentrum?

Professzionális Google Adwords kampánykezelő cég vagyunk! Cégünk célja, hogy minél többet érhess el!

Hogyan készül az Adwords kampánykezelés?

Az Adwords kampánykezelés során egy személyes konzultációval kezdünk. Itt megismerjük egymást, az elképzeléseket, illetve felállítjuk az Adwords kampány stratégiáját. A weboldaladon teljes körű elemzést hajtunk végre, feltárjuk a hibákat és javításukkal minőségi Adwords kampány jöhet létre. Egyeztetünk, hogy milyen Adwords kampány készítésére van igény, szükség. Az Adwords hirdetések kezelése fontos a költséghatékonyság szempontjából. Kiváló minőségű Google Adwords hirdetéseket és beállításokat alkalmazunk, hogy több vásárlót érjünk el számodra, a lehető legkevesebb hirdetési költségből. Fontosnak tarjtuk, hogy minden folyamattal, eredménnyel tisztában legyél, ezért havi szinten kimutatásokat küldünk számodra és átbeszéljük az Adwords kampányok eredményeit.

Mit ajánlunk?

Adwords kampánykezelés során nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz kockázatot. Nincs külön kampányfelállítási díj adwords kampánykezelés során! Adwords kampánykezelés szerződésünk nem tartalmaz rejtett, kiszámíthatatlan költségeket! Kevés ügyféllel foglalkozunk egyszerre, így biztosítjuk az Adwords kampánykezelés sikerességét!Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu