facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-05-20
Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan épüljön fel a honlap? Mi legyen rajta?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik, így a Megrendelővel való egyeztetés és közös gondolkodás sokszor egy hetet is igénybe vesz. 

Hogyan tudom reklámozni a későbbiekben a honlapot? Facebook és Google kampányok

A weboldal - a mi módszereink szerint - látogatóinak több mint 80%-át a Google organikus keresésből nyeri. Azonban ehhez idő kell, hogy a látogatószám olyan nagyra nőjön, hogy az hatékony marketing eszközzé váljon. Addig, amíg ez a periódus tart, illetve később, kampány jelleggel szükség lehet Google és Facebook kampányok beállítására. Google AdWords, Facebook tanácsadóként mindkét kampánytípusban tudunk segíteni. Ismerjük a Google elvárásait, így a weboldal kialakítása az AdWords kampányban is előnyként jelentkezik.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu