facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-06-25
Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Mi az a SEO? Mi az a keresőoptimalizálás?

A SEO az angol Search Engine Optimimation szavak kezdőbetűiből tevődik össze. Magyar szó szerinti jelentése a keresőmotor optimalizálás. Tehát a keresőoptimalizálás és a SEO szavak egymással felcserélve is használhatók, egymás szinonimái.

A keresőoptimalizálás alatt a következőket értjük:

- egy adott témához tartozó kulcsszavak megtalálása, mire keresnek rá az emberek, mit írnak a Google-be

- cikkek írása, tartalmak publikálása, meglévő tartalom átalakítása, átírása

- a honlapon szereplő sablon elemek módosítása

- a honlap technikai jellemzőinek módosítása, pl. képek mérete, betöltési sebesség

- közösségi média tevékenység, mely segít, hogy honlapod népszerűbb, ismertebb legyen (pl. Facebookon)

- linképítés, amely egy olyan tevékenység amely által más honlapok helyeznek ki linkeket, amik a mi honlapunkra mutatnak

Hogyan készítjük el neked, a keresőoptimalizálást?

A keresőoptimalizálás különböző szempontjai szerint vizsgáljuk meg a weboldalad tartalmát. Elemezzük a weboldaladon talált összes bejegyzést és javaslatot teszünk ezek aktualizálására, javítására, szüneteltetésére vagy esetleges törlésére. A mesterséges linképítést bünteti a Google algoritmusa, ezért kell külön ellenőrizni és szükség esetén eltávolítani a rossz minőségű linkeket. A keresőoptimalizálás során javaslatokat teszünk hasznos linkek vásárlására is.

A jó keresőoptimalizálás stratégiának fontos alapja, hogy elemezzük a versenytársakat. A legfontosabb kulcsszavak esetében időszakosan elvégezzük, a megegyezés szerinti, top konkurensek alapszintű SEO elemzését és link vizsgálatát.

Célunk, hogy ne érezd magad elveszettnek a keresőoptimalizálás témájában, ezért leírjuk a javítandó SEO hibákat és az eredmények eléréséhez szükséges módosításokat is. Emellett szaktanácsadással látunk el! Meghatározzuk a legfontosabb célok eléréséhez szükséges feladatokat, és megállapítjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időt és fontos határidőket is!Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu