facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-06-05
Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A kiváló minőségű hirdetések működése

Íme egy példa a magas minőségen és releváns hirdetésen alapuló jó felhasználói élményre. Tegyük fel, hogy az Ön webhelye zoknik forgalmazására szakosodott, és egy ügyfél, Sándor, csíkos zoknit keres. A hirdetés (és a magas minőségi mutatójú kulcsszavak) az alábbiak szerint kapcsolják össze Sándort azzal, amit szeretne. Amikor Sándor a Google rendszerében rákeres a „férfi csíkos zokni” kifejezésre, megjelenik az Ön hirdetése. (A hirdetéshez kulcsszóként meg van adva a „[csíkos zokni]” kifejezés.) Sándor rákattint a hirdetésre, és egyenesen a webhely „csíkos férfi zokni” oldalára kerül. Az oldal gyorsan betöltődik, és egyszerűen használható. Sándor megvásárol néhány csíkos zoknit. Ezt tartjuk jó felhasználói élménynek.

A releváns hirdetések a legtöbb esetben potenciálisan magasabb minőségi mutatóval rendelkeznek, emellett pedig általában több kattintást eredményeznek, jobb pozícióban jelennek meg, és ezekkel lehet a legsikeresebb.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu