facebook_noscript

Témáink


Feltöltötte/Feltöltés ideje: 2019-07-09
Mit csinál egy online marketing ügynökség?

Mit csinál egy online marketing ügynökség?

Mivel foglalkozik egy online marketing ügynökség?

Az online marketing ügynökégek az internetes marketing területére specializálódtak, és az ügyfeleik online jelenlétével foglalkoznak.

Az online marketing ügynökség tevékenységét különböző internetes technikák segítségével végzi. Ebben a bejegyzésben sorra vesszünk néhány olyan szolgáltatást amit egy online marketing ügynökség nyújthat vállalkozások számára:

Keresőoptimalizálás

– Keresőoptimalizálás (SEO): Az online marketing ügynökség optimalizálja a weboldalad, úgy, hogy a keresőprogram (amely általában a Google) találati listáin az általad kínált termékekere vagy szolgáltatásokra jellemző kulcsszavakkal a keresések során a lehető legjobb helyen jelenjen meg. Jó kulcsszóválasztásokkal és egy megfelelő SEO kampánnyal hosszú távon az első helyen maradhatsz. Ám ez a technika nem megy varázsütésre, sokszor több hónapba is beletelhet, mire meghozza az eredményt. Viszont szinte mindig megéri a befektetett időt, pénzt és energiát.

– Keresőreklámozás (SEA): Ha azonnali eredményt szeretnél elérni az online marketing ügynökség munkájából, és erre hajlandó vagy plusz pénzt szánni, akkor a keresőreklámozás segítségével a találati listák akár első helyére is kerülhetsz. Igaz ez egy gyors megoldás, de mindenképpen számolni kell a költségeivel.

– PPC hirdetések: Az online marketing ügynökség által nyújtott szolgáltatás a nagy látogatottságú oldalakra kihelyezett, kattintás alapú hirdetések. Ezzel forgalmat terelhetünk ügyfeleink weboldalára. Ennek a hirdetésnek a nagy előnye, hogy csak akkor kell fizetni, ha valaki rákattint a hirdetésre, és ezáltal eljut a weboldaladra.

– Közösségi média marketing (SMM): Fontos, hogy az általad kínált termékeknek vagy szolgáltatásoknak legyen közösségi oldalakon is nyoma, mint pl. a Facebookon, Instagrammon, esetleg Twitteren. Egy jól irányzott fizetett hirdetés segítségével népszerűsítheted weboldalad, nagyobb közönséget érhetsz el, több vevőd, látogatód lesz.

– E-mail marketing: Nem, mielőtt azt gondolnád, hogy ez a spamküldést jeleni, szeretném elmondani, hogy nem. Ez egy direkt marketing stratégia, amely, hogyha hozzáértő online marketing ügynökség embereihez kerül, akkor akár az egyik leghatékonyabb marketingmódszer lehet céged ismertté tételére.

– Webelemzés vagy webanalitika: Oldaladat és a vele kapcsolatban alkalmazott marketingstratégia hatékonyságát különböző technikákkal és paraméterekkel mérjük, mint pl. látogatottság, látogatók viselkedése az oldaladon, konverziós arány.

– Tartalom vagy content marketing: Az online marketing ügynökség biztosítja a különböző magas színvonalú tartalmakat. Ilyen tartalmak a szövegek, képek, videók és multimédiás anyagok. Ezek növelik a közösségi oldalaid iránti érdeklődést, bevételed növelését. Fontos nagy figyelmet fordítani a szövegek megírására, egy jól megírt, érdekes és marketing szempontból is átgondolt szöveg hozhatja a legtöbb látogatót, vásárlót számodra.

Weboldalkészítés

– Weboldalkészítés: A weboldaladat nem csak technikai szempontból kell átvizsgálni, hanem marketing szempontból is. Ha értékesítés vagy valaminek a népszerűsítése a célod, akkor a legjobb, ha egy online marketing ügynökség webtervezőjére bízod.

Egy vásárlási folyamat több szakaszból áll, az online marketing ügynökség feladata pedig az, hogy minden egyes szakaszban megfelelő üzenetekkel célozza meg a lehetséges ügyfeleidet. Ebben segítünk mi az Onlinecentrum szakemberei! Fordulj hozzánk bizalommal!Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu