facebook_noscript

Témáink


Feltöltötte/Feltöltés ideje: 2019-07-25
Seo szövegírás

Seo szövegírás

A Seo szövegírás egy honlapszövegírási módszer, amely a Google természetes találati listájának top helyezéseit veszi célba.

Milyen egy Seo szöveg?

Mindenesetre nem vágykeltő reklámszöveg. Mit írnak be az emberek a keresőkbe? Valószínűleg nem ilyen szövegeket: „Óriási akciók, csak nálunk!” vagy „Ön megálmodja, mi megvalósítjuk”. A hatásvadászat, vágykeltés, ellenálhatatlan hívószavak csak akkor működnek, ha valamilyen kampánnyal vezetik rá a látogatók a honlapra. Egy kampány pedig csak addig működik, ameddig finanszírozzák.

Az emberek kulcsszavak keresésével jutnak el a weboldalakra. Példaképp a következő kulcsszavak fajtáira keresnek gyakran: függönyök, szőnyegek, kerti bútor, rúzs, ékszer stb.

Írjunk Seo szöveget!

A Seo szövegírás egy öngerjesztő folyamat, mely során egyre jobb és jobb helyezéseket érhetünk el a Google találati listáján, és ez egyre több látogatót is eredményez a honlapra.

A Seo szövegírás a kulcsszavak kijelölésével indul. A Seo lényege, hogy megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyekre a leendő ügyfeleink keresni fognak. A jó kulcsszó aranyat ér. Ha belendülünk, folyamatosan tudjuk bővíteni a kulcsszó készletünket, és így mondhatjuk, hogy sosincs vége a seo szövegek gyártásának.

A szövegírás közben ne tévesszük szem elől, hogy mi az a kulcsszó, amit választottunk! Gyakorlat teszi a mestert!

A kulcsszavak sűrűsége megmutatja, hogy egy adott szövegben százalékos arányban hányszor szerepel a kulcssszó. Az ideális kulcsszó sűrűség 3-5% között van. Minél könnyebb verseny van egy adott szóra, annál kevesebb kulcsszó sűrűség is elegendő. Komoly verseny esetén viszont még az 5% sem lehet elég a top10-es helyezésekhez. Arra viszont ügyelni kell, hogy ha 10%-ra emeljük a kulcsszavak sűrűségét, akkor számolni kell a Google által bevezetett túloptimalizálással.

A kulcsszavak ismételgetése a szükséges rossz egy Seo szövegírásban. A túl sok, gyakran elhelyezett kulcsszó által okozott szóismétlés zavarja a lényeg megértését és nem kelt túl okos képet az olvasóban a szolgáltatóról. Tehát ha túl kevésszer szerepel a kulcsszó, akkor nincs esélyünk feljönni a találati listán, ha viszont túl sokszor szerepel a kulcsszó, akkor nem keltünk valami intelligens benyomást.

A kulcsszavak mellett fontos megemlíteni a konverzió használatát. A konverzió az online marketingben azt jelenti, amikor a weboldal látogatója valamilyen üzletileg fontos célt teljesít, amely elősegíti a vállalkozás fejlődését. Konverzió optimalizálás során a cél, hogy az érdeklődőkből és látogatókból valós, fizető vásárlók váljanak.

A konverzió mérése, hogyan mérhető a konverzió?

A konverzió mérése sok módszerrel történhet, attól függ, hogy milyen platformokat használunk. A legegyszerűbb, ingyenes megoldás a Google Analytics, ahol a konverzió célokat kell beálltani, így nyomon tudjuk követni a honlap céljait. A konverzió mérésében a Google Ads és a Facebook is segítségünkre lehet. A konverzió mérése elengedhetetlen az online marketingben.

A konverzió optimalizálás segítségével több vásárlást érhetünk el.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu