facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-05-20
Végzetes hibák a weboldalkészítéskor

Végzetes hibák a weboldalkészítéskor

Nem megfelelően struktúrált webolal kialakítása

Amennyiben nem megfelelő a weboldal URL kialakítása, a keresőrobotok sem fogják megkapni a megfelelő információkat. Ezt javítani igen nehéz, főleg, ha már jól bejáratott weboldalról van szó. A weboldalaknál fontos, hogy a célok méréséhez is megfelelően kell kialakítani az oldal url-eket. Például, ha nem készítünk megfelelő "köszönő"  URL-t az oldalakhoz, akkor a konverziók mérése is elmaradhat, ami hosszútávon adatvesztéssel, és közönség vesztéssel is jár.

Nem megfelelő kulcsszavak

Amennyiben az oldal nincsen a legrelevánsabb kulcsszavakra optimalizálva, akkor az organikus keresések során nem fog a megfelelő helyre kerülni, ami hosszútávon hátrányosn érinti az oldal működését is.

Lassú weboldal

A nem megfelelően elkészített weboldal letöltési gyorsasága elmaradhat a kívánt 2-3 másodperces értéktől. A mai felgyorsult világunkban ez is végzetes hiba, a látogatók azonnal elhagyják az oldalt, és megnő a visszafordulási arány is.

Minden készüléken nem élvezhető oldalak

A mobilkeresések 60-70%-ra növekedtek, aki olyan weboldallal rendelkezik, amely nem megfelelően jelenik meg a különböző eszközökön azonnal elveszíti a lehetséges látogatóinak legalább 70-80%-át.

Rosszul kialakított stílus

Ha a CSS kódok nincsenek megfelelően tömörítve, és kihelyezve a weboldal struktúrájában, ez megnöveli a méretet, ezáltal lassítva a weboldal betöltődését is.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu