facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-05-20
Weboldal felújítására utaló jelek

Weboldal felújítására utaló jelek

NEM MOBILBARÁT WEBLAP

Sajnos még mindig számtalan weboldal csak asztali számítógépen elérhető és csak ott élvezhető. Mi ennek a hátránya? A látogatók mobilon nem fogják nézegeti oldalunkat és így rengeteg potenciális vevőt elveszítünk. Ezt nem szeretnénk ugye? Azt, hogy weboldalunk mobilon is jól jelenik-e meg az alábbi linken tudjuk ellenőrzni.

A fenti probléma a legjobb megoldás a reszponzív webdesign alkalmazása.

Ha jól van elkészítve a reszponzív weboldal, akkor mind asztali számítógépen, mind mobilon és tableten is tökéletes felhasználói élményt biztosít. Ráadásul ez nem csak a látogatóknak előnyös, de a google keresőben elfoglalt helyünkre is. Mobilon ugyanis előrébb helyezkednek el a mobilbarát weblapok.

KEVÉS LÁTOGATÓ, KEVÉS MEGKERESÉS

Az egyik legbiztosabb jele annak, hogy a redesignra szüksége van az oldalnak, ha kevés látogató jön, így kevés a megrendelés vagy nagyon magas a visszafordulási arány. A kevés látogató a rossz google helyezésnek tudható be. Az emberek a beírt kulcsszavakra nem találnak rá az oldalunkra. Kevés látogató meg még kevesebb ügyfelet eredményez. Ennek javítása érdekében elemeznünk kell a weblapot és adott esetben a teljes megújítás is szóba kerülhet.

VERSENYTÁRSAK ELŐRÉBB JÁRNAK

Vállalkozásunk fő célja a versenytársak megelőzése. Ehhez a célhoz hozzásegít vagy éppen hátráltathat minket a weboldalunk. Folyamatosan fejlesszünk valamit rajta és igazódjunk a látogatói igényekhez. Itt nem kell valami radikális fejlesztésre gondolni, elég ha új tartalmakat veszünk fel és igazítunk mindig valamit, amivel könnyebben kezelhető és átláthatóbb lesz a honlap. A weboldallal mindig foglalkozni kell.

LASSÚ WEBOLDAL

Statisztikák alapján a látogatók 3 másodperc alatt döntik el, hogy az adott weblap számukra fontos, vagy inkább tovább lépnek a konkurencia oldalára. Ez a pár másodperc nagyon kevés. Ha még be sem töltődik az oldal, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az adott felhasználót elveszítettük. Látható, hogy érdemes a betöltődési sebességét a lehető legkevesebbre csökkenteni. Ez nem könnyű feladat. Ráadásul mobilon még nehezebb a feladatunk. Ha nem sikerül megoldani, akkor nagyon komoly árat fogunk érte fizetni. Elveszített látogatók és rossz helyezés a google találati listán. A betöltődési időt a google alkalmazás segítségével tudjuk ellenőrzni. Ezt a tesztet érdemes bizonyos időközönként lefuttatni és ha nem megfelelő eredményt adni, akkor javítani rajta.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu