facebook_noscript

Témáink


FeltöltötteAdmin/Feltöltés ideje: 2019-06-25
Weboldalkészítés?

Weboldalkészítés?

Weboldal készítés

Professzionális weboldalkészítést és fejlesztést kínálunk! A weboldal készítés a megrendelői igények felmérésével kezdődik. Veled együtt, közösen határozzuk meg a weboldalad célját, célközönségét.

A weboldal készítés során letisztult, egységes megjelenést és designt hozunk létre. Weboldal készítés során megvalósítjuk az egyedi elképzeléseket is. Weboldal készítés során igényeknek megfelelő modulokkal ellátott adminisztrációs felületet illesztünk a weboldal mögé. Oktatások alkalmával javaslatokat teszünk, hogy milyen szövegek kerüljenek fel a weboldalra. Igény esetén további segítséget nyújtunk a weboldal készítés folyamatában, pl. a holnap további feltöltésében.

A weboldal készítés végső fázisaként a tartalommal feltöltött honlapot átnézzük, és szükség esetén fejlesztő javaslatokat teszünk. Weboldal készítés folyamataival segítünk, hogy minél több ügyfelet elérhess. Fontosnak gondoljuk, hogy weboldalad mobilbarát legyen, így a weboldal készítés során erre is időt és energiát szánunk.

Gyakori hiba, hogy az idők során egyre több tartalom kerül fel a weboldalakra, ezáltal áttekinthetetlenül zsúfolttá válnak. Persze érthető, ha a weboldaltulajdonos a lehető legtöbb információt szeretné megjelentetni a weboldalon. Általában azért, mert azt hiszi, hogy ha a felhasználók orra elé tesz mindent, akkor nagyobb eséllyel fognak vásárolni. Ez azonban nem így működik. Amikor valaki a weboldaladra téved, akkor csupán néhány másodperced van arra, hogy felkeltsd az érdeklődését, és a weboldaladon tartsd. Egy hosszú és zsúfolt oldal viszont egyáltalán nem vonzó az emberek számára. Ezért weboldal készítés és konzultációk során igyekszünk ezeket átbeszélni veled, hogy tényleg a legtöbb embert elérhesd.Minőségi mutató az Adwordsben

Minőségi mutató az Adwordsben

A minőségi mutató az Adword hirdetések, kulcsszavak és céloldalak minőségére vonatkozó becslés. A jobb minőségű hirdetésekkel alacsonyabb árak és jobb hirdetéspozíciók érhetők el.

Elolvasom


Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetések (béta)

Az adaptív keresési hirdetésekkel egy jó adwords ügynökség olyan online reklámot hozhat létre, amelyek az ügyfelekhez igazodva több és relevánsabb szöveget jelenít meg.

Elolvasom


Hogyan készítünk weboldalt?

Hogyan készítünk weboldalt?

Segítünk, elmondjuk, megmagyarázzuk. Összeállítjuk a honlap struktúráját, felépítjük a menürendszert, megtervezzük a navigációt. Ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre tűnik.

Elolvasom
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 Topseller - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Adwords Kampány Ügynökség

Lélekmátrix.hu

Trendkatalógus.hu